توضیحات
نودل سامیانگ samyang مدل فقط نودل ساده plain noodle only وزن 110 گرم
نودل کره ای یکی از معروف ترین رشته فرنگی هایی است که طرفداران بیشماری دارد. شاید نام نودل سامیانگ را شنیده باشید. تنوع طعم های بی نظیری دارد. از تند، مرغ، سبزیجات و … همگی طرفداران خاص خود را دارند. نودل کره ای تند سامیانگ با میزان تندی های متفاوتی تولید و عرضه می شود. نودل کره ای مرغ تند کیمچی سامیانگ Samyang یکی خوشمزه ترین ها است.
Samyang Plain Noodle Only یک نودل عالی در یک بلوک نمادین است – یک پایه یا افزودنی عالی برای غذاهای مورد علاقه شما. نودل سامیانگ نودل سرخ شده رامون است که با قوام گوشتی و کاملا الاستیک و طعم عالی مشخص می شود. رشته فرنگی پیچ خورده ساریمیون را می توان به عنوان عنصری از انواع سوپ ها، قابلمه هات، رابوکی کره ای و همه غذاهای سرخ شده استفاده کرد. و اگر خواب آن را در آبگوشت خانگی یا سوپ گوجه فرنگی ببینید، خبر خوبی داریم – طعم آن خوشمزه است! 🙂
طرز تهیه:
600 میلی لیتر آب را بجوشانید. نودل را به آب در حال جوش اضافه کنید. 4-5 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید، سپس صاف کنید.
نکته – پس از آبکش کردن، توصیه می کنیم نودل را که برای سرخ کردن در نظر گرفته شده است، زیر آب جاری سرد بشویید. این کار از چسبیدن رشته ها به هم جلوگیری می کند
نقد و بررسی وجود ندارد.