توضیحات
نودل سامیانگ samyang مدل بولداک تند دبل buldak spicy2 وزن 140 گرم
نودل کره ای دبل اسپایسی فوق العاده لذیذ و خوشمزه است.
نودل نوعی غذای کره ای است که به سبک غذاهای چینی پخته می شود. این غذا با سسی غلیظ که حاوی سبزیجات و آب گوشت است تهیه می شود.
قدمت این غذا تقریبا به ۱۲۰ سال پیش برمی گردد.
زمانی که یک رستوران چینی برای اولین بار آن را تهیه کرد و حالا این رستوران تبدیل به موزه جاجانگمیون شده است.
نودل کره ای دبل اسپایسی به سرعت در سراسر جهان گسترش یافت و حالا یکی از غذاهای اصلی در کره، چین و ژاپن به شما می رود.
نودل دبل اسپایسی همانطور که از نامش پیداست، برای استفاده کسانی که عاشق طعم فلفل هستند کاملا مناسب است. بسیار سریع آماده می شود و ارزش غذایی بالایی دارد.
طرز تهیه:
نودل را در 600 میلی لیتر (2 فنجان) آب جوش بریزید و بگذارید 5 دقیقه بجوشد.
نودل را آبکش کنید و دوباره 8 قاشق آب به آن اضافه کنید.
سس مایع را به روی نودل بریزید و 30 ثانیه هم بزنید.
مواد خشک را به آن آضافه کنید و این نودل خوشمزه و خیلی تند را نوش جان کنید.
نقد و بررسی وجود ندارد.