توضیحات
کافی میکس علی کافه Alicafe مدل رست ایتالیایی Italian Roast پک 30 ساشه ای
کافی میکس سه در یک ۳۰ عددی علی کافه Alicafe italian roast ، شکر و شیرین کننده و شیر یا خامه هستند. انواع دیگری کافی میکس با نام۲ در ۱ نیز در بازار موجود است که فاقد شکر می باشد. برای تهیه قهوه فوری موجود در کافی میکس، پس از طی فرآیند رست شدن در کارخانه، آنرا در آب جوش حل می کنند. بعد از حل شدن فیبرها و عصاره های قهوه در آب، آنرا با روش ویژه اسپری دراینگ خشک می کنند. قهوه های فوری کافئین کمتری نسبت به قهوه دم شده دارد، اما معمولا عطر و طعم قابل قبولی دارند.
افزودن پودر شکر و شیر و خامه بسته به فرمولاسیون کافی میکس،آنرا شیرین تر و چرب تر و خوش طعم تر می کند. عرضه قهوه به صورت کافی میکس ۳ در ۱ هم برای عاشقان قهوه جذاب است، چرا که حمل و سرو آسانی دارد و تهیه آن در هر مکان و شرایطی ممکن است و هم برای سایر افراد که مصرف کنندگان دائم قهوه نیستند اما گاهی و برای تغییر در ذائقه به قهوه روی می آورند، جذابیت دارد. برای این دسته از مصرف کنندگان، شیرینی کافی میکس، شوک ناشی از تلخی قهوه را می گیرد و اجازه می دهد این طعم و عطر خوش بدون دلزدگی و احساس تلخی احساس شود.
روشهای رست قهوه چه برای دم کردن قهوه بصورت کلاسیک یعنی قهوه ترک، اسپرسو، فرانسه و.. و چه در مورد تهیه قهوه فوری، باعث ایجاد تغییر و تفاوت در طعم، رنگ، میزان روغنی بودن دانه قهوه، تلخی یا حتی شیرینی متفاوتی در دانه قهوه می شود. رست شدن و درجه رست شدن، حتی بر روی طول عمر دانه قهوه نیز موثر است. دمای رست شدن از ۱۶۵درجه سانتی گراد و برای ایجاد یک قهوه بسیار روشن ، با هدف از بین بردن رطوبت قهوه آغاز میشود و هر چه دمای رست افزایش می یابد ، با درجات مختلف شکستن دانه قهوه، شیرینی ، طعم اسیدی، میزان خروج مواد عطری و آروماتیک تغییر می کند. در نهایت بالاترین درجه رست شدن به رست شدن ایتالیایی موسوم است و در دمای ۲۴۵ درجه سانتی گراد اتفاق می افتد . قهوه ای که بصورت ایتالیایی رست شده باشد، کاملا تیره و براق است، طعم خاص داشته و اسیدیته و ترشی قهوه تقریبا از بین می رود.
نقد و بررسی وجود ندارد.