توضیحات
یک ترکیب چای سیاه قوی که به زیبایی با طعم ترنج متعادل شده است، با طراوت معطری است که یک نوشیدنی کهربایی تیره با رنگ مایل به قرمز دم میکند. این چای سرشار از نت های مرکباتی، یکی دیگر از ترکیبات اصلی بریتانیایی است که در سراسر جهان مشهور است.
چای سیاه سیلان ارل گری با عصاره برگاموت 500 گرمی اِمیننت Eminent از تولیدات بسیار مرغوب صنعت چای سیلان است. این محصول از چای سیاه عطردار و بسیار با کیفیت بدست آمده است که به دقت انتخاب و فرآوری شده. بادی این چای قوی بوده و به رسم آشنای چای ارل گری، حاوی عصاره طبیعی برگاموت است. چای ارل گری از محبوبترین و قدیمی ترین چای هایی است که همچنان تولید می شود و از میزان محبوبیت آن کاسته نشده است. با محصول حاضر می توانید طعم واقعی این نوشیدنی تاریخی را بچشید.
چای ارل گری چیست؟
چای ارل گری، از فرآورده های بسیار قدیمی چای در جهان است که در ابتدا با استفاده از انواعی از چای چینی ساخته می شده است ولی امروزه، با شهرت روزافزونی که چای سیلان بدست آورده و کیفیت یگانه ای که ارائه می دهد، صرفا با استفاده از آن تولید می شود. با اینکه نام چای، انگلیسی است ولی درواقع فقط معرفی آن به بازارهای جهانی توسط انگلیسی ها انجام شده و ریشه این نوشیدنی به آسیای جنوب شرقی باز می گردد. ارل گری تحت مالکیت شرکت خاصی نیست و بیشتر تولیدکنندگان چای در جهان، نسخه ویژه خودشان را از این نوشیدنی مشهور ارائه می کنند. ویژگی چای ارل گری در استفاده از عصاره برگاموت است. این میوه از مرکبات است و عطری تا حدی شبیه به نارنج دارد. برای تهیه ارل گری، چای سیاه و روغن پوست برگاموت ترکیب می شوند و نوشیدنی ای بدست می آید که طعم چای با عطر ملایمی از برگاموت دارد.
طرز تهیه چای سیاه سیلان ارل گری با عصاره برگاموت 500 گرمی اِمیننت Eminent
-
- برای دم کردن چای ارل گری:
- به ازای هر نفر یک فنجان آب جوش (حدود 200 میلی لیتر) تهیه کنید.
- مقدار کمی آب جوش در قوری بریزید و بگردانید تا دمای آن بالا برود.
- آب مورد نیاز را با توجه به حجم چای مورد نیاز در قوری بریزید.
- به ازای هر نفر یک قاشق چایخوری، چای خشک بریزید.
- به توصیه تولید کنندگان، با توجه به نوع چای سیاه استفاده شده، مدت زمان 3 الی 5 دقیقه برای دم کشیدن این چای کافی خواهد بود.
نقد و بررسی وجود ندارد.