توضیحات
توضیحات چای امیننت eminent مدل هلدار cardamom وزن 500 گرم
این ترکیب سنتی که با رایحه جذاب هل متعادل شده است، مشروبی متمایل به قرمز روشن با رنگ طلایی میسازد که بدنی کامل و تند در کام با ته رنگهای تند و شیرین طبیعی دارد. عجیب و غریب و گرم این ترکیبی عالی برای مزه کردن در هر زمانی از روز است.
خواص و ویژگی های چای سیاه سیلان با طعم هل 500 گرم امیننت Eminent
- چای استفاده شده در این محصول کاملا طبیعی است. شرکت امیننت تلاش بسیاری کرده است تا چای را بدون استفاده از آفت کش های رایج در صنعت چای تولید کند و جالب اینجاست که تاثیر این مسئله فراتر از سلامت چای رفته و کیفیت آن را نیز بهبود داده است.
- چای سیاه استفاده شده در این محصول بدون عطر است و بادی آن نیز قوی است.
- میزان کافئین چای سیاه استفاده شده بالاست و خاصیت انرژی زا دارد. زمان آزاد شدن تدریجی این ماده در بدن، به نسبت قهوه های معمول، بیشتر است و مدت زمان طولانی تری تاثیر آن را حس خواهید کرد.
- چای سیاه فواید بسیاری برای سلامتی بدن دارد. این نوشیدنی پرطرفدار حاوی آنتی اکسیدان هایی است که بر سلامت قلب و عروق و کاهش کلسترول خون موثر هستند. در برخی مطالعات، خواص ضد سرطان برای چای گزارش شده است. چای سیاه حاوی برخی ویتامین ها همچون ویتامین B است و مواد معدنی ای از قبیل فسفر و منیزیم نیز در آن یافت می شوند. مصرف چای برای کلیه ها و نیز بهبود عملکرد دستگاه گوارش هم مفید است.
- گیاه هِل عطر و طعم مشهوری دارد و به عنوان ادویه و طعم دهنده در طیف وسیعی از خوراکی ها استفاده می شود. ترکیب آن با چای نیز جالب توجه است اما در کنار اینها، خواص هل برای سلامتی و ترکیبات مفید و مهم آن نیز قابل توجه است. هِل، آنتی اکسیدان هایی دارد که در درمان فشار خون بالا موثر هستند و خواص ضد سرطان نیز دارند. هل ضد التهاب است و برای درمان مشکلات گوارشی نیز استفاده می شود. استفاده از این گیاه در افزایش بهداشت دهان و دندان موثر است، باکتری های مخرب دهان را از بین می برد و موجب تنفس بهتر و راحت تر می شود.
طرز تهیه چای امیننت eminent مدل هلدار cardamom وزن 500 گرم
-
- برای دم کردن چای:
- آب جوش آماده کنید. برای هر نفر یک فنجان یا حدود 200 میلی لیتر آب نیاز خواهد بود. آب های معدنی با کیفیت می توانند نتیجه بهتری در پی داشته باشند.
- بهتر است قبل از دم کردن چای، مقداری آب جوش در قوری بریزید و بگردانید تا دمای قوری بالا برود.
- به ازای هر فنجان، یک قاشق چای خوری چای خشک در قوری بریزید.
- آب جوش را اضافه کنید.
- درب قوری را ببندید و منتظر دم کشیدن چای باشید. مدت زمان مورد نیاز 3 الی 5 دقیقه خواهد بود.
- به خاطر طعم گَس این چای، افزودن شیر به آن بسیار معمول است تا مقداری از طعم تند آن را تعدیل کند. می توانید از شیرین کننده نیز استفاده کنید.
- برای دم کردن چای:
نقد و بررسی وجود ندارد.