توضیحات
یک ترکیب کلاسیک انگلیسی که بهطور منحصر به فرد با بهترین برگها تهیه شده است که از باغهای نزدیک به جنگلهای قله آدامز و سینگاراجا تهیه شده است، چای سیاه و پر بدن روشنی را دم میکند، پر از شخصیت با نکاتی از کارامل تیره، قوی و تند، عالی برای شروع شما. روز.»
چای صبحانه انگلیسی (English Breakfast) چیست؟
این چای، در کنار چای ارل گری، از قدیمی ترین انواع شناخته شده چای است که مقبولیت عمومی یافت و از چای های کلاسیک محسوب می شود. صبحانه انگلیسی، درواقع ترکیبی از چای های سیاه مختلف است که برای ساختن یک نوع طعم ویژه استفاده می شوند. درمورد منشا این چای، داستان های زیادی وجود دارد ولی سازنده آن، هر کسی که بوده، ترکیبی از انواع چای های کنیا، آسام و سیلان انتخاب کرده بود که ویژگی شان عطر و طعمی قوی و کافئین نسبتا بالا بود. همان طور که از نامش پیداست، این نوشیدنی برای شروع روز بسیار ایده آل است. دستور دقیقی برای چای صبحانه انگلیسی وجود نداشته و هرکسی که به این چای علاقه داشت، بنا به سلیقه، ترکیب های مختلفی از چای های با بادی قوی و طعم گس را به کار می گرفته است. در نتیجه، انواع مختلفی از چای صبحانه انگلیسی با اندک تفاوت هایی وجود داشته و دارد. امروزه اما این اصطلاح ببیشتر درمورد چای های با بادی قوی، طعم گس و کافئین نسبتا زیاد به کار می رود و کمتر پیش می آید که ترکیبات گفته شده استفاده شوند. محصول حاضر از برترین چای های سیلان تهیه شده و دقت فراوانی لحاظ شده تا طعمی که تجربه خواهید کرد، نزدیک ترین چیز به صبحانه انگلیسی آشنا باشد.
طرز تهیه چای امیننت eminent مدل صبحانه انگلیسی english breakfast وزن 250 گرم
- برای دم کردن چای صبحانه انگلیسی:
- آب جوش آماده کنید. برای هر نفر یک فنجان یا حدود 200 میلی لیتر آب نیاز خواهد بود. آب های معدنی با کیفیت می توانند نتیجه بهتری در پی داشته باشند.
- بهتر است قبل از دم کردن چای، مقداری آب جوش در قوری بریزید و بگردانید تا دمای قوری بالا برود.
- به ازای هر فنجان، یک قاشق چای خوری چای خشک در قوری بریزید.
- آب جوش را اضافه کنید.
- درب قوری را ببندید و منتظر دم کشیدن چای باشید. مدت زمان مورد نیاز 3 الی 5 دقیقه خواهد بود.
- به خاطر طعم گَس این چای، افزودن شیر به آن بسیار معمول است تا مقداری از طعم تند آن را تعدیل کند. می توانید از شیرین کننده نیز استفاده کنید.
نقد و بررسی وجود ندارد.