توضیحات
ترکیبی درخشان از یک چای غنی و پر بدن که کاملاً با زنجبیل تند و معطر متعادل شده است. این ترکیب تند و خوش طعم مملو از طعم و عطر نیروبخش برای تقویت حواس و تقویت خلق و خوی شماست.
چای امیننت با طعم زنجبیل محصولی از برند جهانی شناخته شده امیننت سریلانکا می باشد .
مطمئنا هرکسی از خواص بی نظیر گیاه زنجبیل با خبر است ترکیب آن با چای سیلان شکسته یک نوشیدنی دلچسب و پرخاصیت را به همراه دارد .
امیننت با شناخت هر روزه سلایق مشتریان خود در سراسر جهان به تولید محصولات با کیفیت و با تنوع بالا کرده است .
طرز تهیه چای امیننت eminent مدل زنجبیل ginger وزن 250 گرم
- برای دم کردن چای سیاه امیننت:
- آب را حرارت دهید تا به جوش بیاید. هر فنجان چان حدود 200 میلی لیتر آب نیاز خواهد داشت. آب های معدنی با کیفیت می توانند نتیجه بهتری به دست دهند.
- توصیه می شود مقداری آب جوش در قوری بریزید و بگردانید تا دمای قوری بالا برود.
- یک قاشق چای خوری ترکیب چای سیاه و زنجبیل امیننت را به ازای هر فچان چای دم شده، در قوری بریزید.
- آب جوش را در حدود یکی الی دو دقیقه دور از حرارت نگهدارید تا دمای آن اندکی افت کند. در این حالت چای به خوبی دم خواهد کشید. سپس، آب را به ترکیب اضافه کنید.
- درب قوری را ببندید و زمان بدهید تا چای دم بکشد. مدت زمان مورد نیاز 3 الی 5 دقیقه خواهد بود.
- چای شما آماده است و می توانید از عطر بی نظیر آن لذت ببرید.
نقد و بررسی وجود ندارد.