توضیحات
این ترکیب گرم سنتی از چای سیاه و هل یک نوشیدنی متمایل به قرمز طلایی روشن را دم میکند که تند و پر بدن با نتهای جذاب هل تند و شیرین با تههای رنگ کاراملی تیره است.
چای سیاه امیننت با طعم هل 250 گرمی محصولی از برند شناخته شده جهانی امیننت می باشد .
شاید می توان با جرات می توان گفت ترکیب چای سیاه با هل یکی از سنتی ترین روش های دم آوری چای در ایران می باشد . عطر پیچیده شده از ترکیب چای و هل یکی از فرح بخش ترین عطرهای خانه اصیل ایرانی می باشد.
امیننت با ترکیب چای شکسته سیلان ممتاز با کیفیت خود با هل تازه این امکان را به شما می دهد که در میمهانی، سفر ، محل کار بی دغدغه از نوشیدن یک چای هل لذت ببرید.
طرز تهیه چای امیننت eminent مدل هل Cardamom وزن 250 گرم
- برای دم کردن چای سیاه امیننت:
- آب را حرارت دهید تا به جوش بیاید. هر فنجان چان حدود 200 میلی لیتر آب نیاز خواهد داشت. آب های معدنی با کیفیت می توانند نتیجه بهتری به دست دهند.
- توصیه می شود مقداری آب جوش در قوری بریزید و بگردانید تا دمای قوری بالا برود.
- یک قاشق چای خوری ترکیب چای سیاه و هل امیننت را به ازای هر فچان چای دم شده، در قوری بریزید.
- آب جوش را در حدود یکی الی دو دقیقه دور از حرارت نگهدارید تا دمای آن اندکی افت کند. در این حالت چای به خوبی دم خواهد کشید. سپس، آب را به ترکیب اضافه کنید.
- درب قوری را ببندید و زمان بدهید تا چای دم بکشد. مدت زمان مورد نیاز 3 الی 5 دقیقه خواهد بود.
- چای شما آماده است و می توانید از عطر بی نظیر آن لذت ببرید.
نقد و بررسی وجود ندارد.